Madness, sadness and so on

Ja hörreni det börjar bli tröttsamt det här... Ett av jobben jag varit på intervju för hörde av sig idag och meddelade att jag gått vidare i rekryteringen och att dom vill att jag kommer på en till intervju med chefen. Och då kommer vi till upprepningen -vem betalar min resa ner? Jag har nyss besökt Skåne och kan inte direkt hosta upp dom pengarna igen... Dom skulle diskutera saken och återkommer idag eller imorgon. Ni skulle bara veta hur galet less jag är på den där skiten. Jag vill inte tappa massa möjligheter pga att jag bor där jag bor idag. Jag tycker faktiskt att jag har visat att jag är serös och intresserad genom att stå för en resa själv. 
 
Ja, ja... Jag ska väl inte ta ut något i förskott men jag är så jädras less på att det blir så här.... 

Dagarna går

Det är ju helt galet hur fort dagarna rusar fram utan att jag egentligen tycker att jag gör något. Vaknar, Elise äter, jag äter Elise somnar en stund, Elise äter, vi chillar, Elise äter, jag äter, vi åker till stallet, Elise sover, jag rider, vi åker hem, Elise äter, Jörgen kommer hem, vi äter, Elise äter, Elise sover, Vi sover. Visst låter det spännande?
 
Idag har jag dock haft det toppenbra och gått på prommis med bästa Lotta och sen fick jag lunchsällskap. Nu ska vi strax åka iväg och ha hopplektion med Emelie. Så det smyger in sig lite andra saker i rutinen ibland. 
 
Longerade Kanan idag (ja Jenny, du läste rätt! Det gick dessutom ganska bra) och han såg bra ut. Marginellt stelare i höger bak, skönt! 

Äventyret avslutat för denna gång

Nu sitter jag på Arlanda igen och väntar på flyget. Resan har varit givande och jag hoppas verkligen att det här ska leda till något mer.

Första intervjun som jag hade på måndagen var totalt bortkastad tid. Dom var inte alls intresserad av mig och efter bara en liten stund sa hon som intervjuade mig "Jaha, är det något mer du vill säga under detta KORTA möte?". Där blev det ganska tydlig att jag inte var nåt att ha, haha!

Men båda intervjuerna jag har varit på idag har känts bra och jag hoppas att någon av dom kan leda till att jag får mig ett jobb.

Allt är dessutom klart med jobbet i Karlskrona så jag åker dit på intervju den 10:e! Där var det minsann inga krusiduller kring min resa osv. Det känns riktigt spännande vill jag lova :)

Nu längtar jag hem till min fina familj! Men det har varit riktigt roligt att få umgås med lillebror, Anna och Armas. Oj så bra det kommer att bli om vi får flytta ner till dom.

Bjuder på en bild på Armas :)