Tick, tock, tick, tock

Snart är klockan 12:11 den 21/12-12 och då får vi se vad som händer, om något alls händer dvs. Spännande värre ;)

Idag utökar vi familjen tillfälligt då Matilda flyttar in och stannar drygt en månad till hon får sin nya lägenhet. Det ska bli mysigt att ha henne här, hon är ju redan som en i familjen så då kan hon ju lika gärna bo här!

Jaja, nu får vi se vad som händer efter lunch. Men planen är att åka och rida Kanan och sen inhandla lite mer vit choklad så att jag kan göra klart pralinerna som gottar till sig i frysen just nu. Och när Matilda slutar jobba ska vi köra hit hennes grejer också.

Trevlig fredag på er!

Freak'n banging stupid head

Jag är så nsjsmdjsk less på min sjabdkslav migrän!!! Inte nog med att själva huvudvärken är helt förlamande, dagen efter måste jag gå runt med typ ett stort blåmärke i huvudet som trycker och värker. Det absolut bästa med min graviditet (förutom resultatet då) var att jag var helt migränfri hela tiden. Dagen efter kejsarsnittet fick jag tillbaka migränen. Tänk vad lite hormoner kan göra med kroppen!

Så nu får jag sitta här med ett blåmärke i huvudet efter en dryg natt...

Framsteg

Elise vaknade 00:50... Men efter lite diskussion somnade hon om och sov till 06:45, skönt för mamman!

Lilla fröken har nu lärt sig att både klättra upp och ur soffan. Detta utnyttjade hon precis på bästa vis och kröp upp till mig, gosade in sig och somnade! En helt okej mysmorgon helt enkelt :)