Galenskap?

Jag fick jobbet i Eskilstuna. Och jag tackade nej. Tvekar inte en sekund på att jag har gjort rätt. Det kändes ännu mer rätt efter mitt samtal med chefen idag. Han inledde med att ändra på innehållet i tjänsten och försökte dribbla bort mig. Förmodligen för att kunna förhandla ner lönen sen. Nu känns det liksom som att jag har landat, jag har ro i kroppen!

Jul i vårt hus

Igår började vi smygpynta lite. Ljusslingan kom upp på balkongen och adventsstjärnorna har tagit plats i vardagsrummet. Ser nu att vi måste köpa lampor till fönstren så att vi kan få så här mysigt jämt!

Vi blev tyvärr tvungna att slänga så gott som allt julpynt tidigare i höst pga att det kommit in vatten i förrådet och det blev förstört. Så nu väntat vi på donationer från familjen så att vi kan pynta färdigt. Men lite julmys har vi fått iallafall :)

Lugnare nu

Det känns så mycket bättre i kroppen efter att jag har bestämt mig för att jag inte måste ta det här jobbet OM jag skulle få det. Får jag ett ja så ska jag be att få återkomma och ta mig en riktig funderare först. Jag kom till ro med det beslutet. Nu kryper det inte i kroppen längre.

Har sökt flera jobb i Umeå dom senaste dagarna. För på något vis så känns det som att antingen så kör vi på Skåne eller så blir vi kvar här om jag inte får ett RIKTIGT bra jobb någon annan stans. Vi kan liksom inte bara kasta oss i väg på vinst och förlust nu när vi har Elise att ta hänsyn till också.

Bjuder på ännu en failbild från min fotosession med lilla fröken E