Ja inte blev det bättre...

Bestämde mig för att ringa en sista gång till den där jobbmänniskan. Blev väldigt förvånad när jag faktiskt fick ert svar den här gången. Jag presenterade mig och sa "du hade ringt och sökt mig". Och hon säger typ "eeee jaaahaaaa vaaad kan det ha varit då... Hmmmmm" Tillslut kom hon på vem jag var iaf. Och då frågar hon om jag kan komma på intervju i Övik på måndag. Jaha? För vilka pengar då ska jag ta mig dit? Jag förklarade att jag är föräldraledig och att det är svårt att hitta nån som kan ta Elise så länge. Frågade om inte hon skulle upp till Umeå snart men se det skulle hon inte. Hon var så måttligt intresserad av mig att hon bestämde sig för att göra en notering på att hon skulle höra av sig till mig när hon nu skulle till Umeå nästa gång.

Tillbaka på ruta ett. Jippi.

Konstigt

I måndags mitt på dagen hade jag ett missat samtal och ett meddelande på telefonsvararen. Det var ang en tjänst jag har sökt och personen bad mig ringa henne. Jag ringde upp henne utan att få något svar och försökte tre gånger till under eftermiddagen utan att lyckas. På tisdag fm ringde jag igen utan att få svar men lämnade då ett meddelande att jag försökt återkomma till henne och bad henne ringa när hon hade tid. Onsdag em gjorde jag ytterligare ett försök utan framgång.

Jag fattar inte hur man kan göra så? Är dom intresserade eller inte? Jag vill inte ringa 57 gånger för jag känner mig ju redan som en stalker... O T Å L I G