Vi och dom eller alla tillsammans

Ibland slås jag av hur uppdelade vi är i föreningen. Hur många små grupperingar som finns, med olika kultur och olika beteenden. Dessutom ser maktstrukturerna väldigt olika ut, både i den egna gruppen och inflytandet i stort i föreningen. 

Det är väl egentligen inte så konstigt att det blir så med tanke på hur många vi är. Men tänk vad vi skulle kunna göra om vi var mer enade! Vilken kraft vi skulle besitta! Oövervinnerliga skulle vi bli. 

Vägen dit är lång och det krävs mycket jobb. Men jag tror definitivt att det skulle vara värt det :) 

Tjocksockar och rödvin

Vi har nu planerat nyårsafton lite löst. Firandet sker i Österbacka i all enkelhet. Vi ska laga mat, dricka rödvin, ha tjocksockar, eld i spisen, mysa, prata, gosa med Poppy osv. Känns så rätt, underbart och prestigelöst. Har verkligen ingen lust att klä upp mig i paljettskrud och dränka mig i glitter. Inte den här gången iaf. 

Min lediga dag idag har börjat med soffmys. Elise vaknade tidigt och har nu somnat om i soffan så jag passar på att göra absolut ingen ting. I övrigt på agendan står att göra klart stallet, hämta ett bett på Pegasus, handla lite mat och sedan blir det fredagsmys. Får se vad lilla hjärtat orkar med idag i övrigt.