Enduro

Igår hade jag planerat en lång galopptur i i20-skogen. Glad i hågen satte jag iväg på en pigg men skötsam och väldigt fin häst. När vi närmade oss enduro-banan insåg jag dock att det var nån slags tävling och valde att vända för att undvika att hamna mitt i smeten. Precis när jag svängt runt så var det nån som testade gasen på sin motorcykel så Kanan fick hyfsat med eld i baken! Från 0 till 300 på en hundradels sekund, tror vi vann tävlingen faktiskt, haha! 

Tur att Kanan alltid går att få stopp på, annars hade man fått hämta mig i Bjurholm eller nåt ;) Nu piaffade vi omkring ett tag innan Kanan hade varvat ner och sen fortsatte vi galoppera åt andra håll istället. 


Fram och tillbaka och hit och dit

Känns som att jag spenderar väldigt mycket tid bakom ratten nu. Är i Nordmaling några gånger i veckan, förra veckan var vi i Skellefteå över dagen på onsdagen och den här veckan har vi hunnit med att övernatta i Piteå samt vara på utbildning i Luleå. Ett evinnerligt rännande hit och dit!

Utbildningen vi var på var som tur är riktigt bra och känns användbar. Den handlade om mål- och utvecklingssamtal i grupp. Så nu är jag laddad och redo för vårens samtal :)

Imorgon är det alla hjärtans dag och framför allt så är det fredag, som jag har längtat! 


Själavård

Det har varit en intensiv början på 2014 för mig. Jag gillar när det händer mycket men nu är det fullt ös hela tiden och det håller på att ta ut sin rätt. Jag är väldigt trött, både på morgonen och kvällen och jag har ofta migrän. Jag inbillar mig dock att det håller på att lugna ner sig nu, men vi får väl se ;)

Idag har jag i alla fall varit ute på långtur med Kanan. Han fick galoppera till han saktade av både bort från stallet och på vägen hem. Det var en nöjd kille som gick ut i hagen efter den turen :) Så härligt med perfekta ridvägar som aldrig tar slut med perfekt underlag dessutom! Det måste vara bland det bästa man kan göra för en trött själ, bara ligga och rulla i nysnön i full galopp :) 


Efter lunch åkte jag och Elise ner på stan. Jörgen skulle till garaget och släppte av oss på mitt jobb. Jag fixade lite saker som inte hunnits med under veckan men som måste bli gjort helst igår medan Elise gick igenom alla lådor, studerade kopieringsmaskinen, ritade lite osv. 

Sen gick vi ner på stan, Elise somnade och jag köpte skor, hehe. Passade också på att besöka Kahls och köpte både chokladpraliner och en chai latte. Förstår inte varför jag dricker någonting annat i över huvud taget? Man borde kunna leva på den latten!