Äntligen lite vårkänslor!

Sommardäcken sitter på Opeln, jag fick en härlig tur i solen runt byn på Kanan och har hunnit fika ute i solen. ÄNTLIGEN känns det som vår!!

Har även hunnit sanera Hippo (jag och kanske 15 till dök upp av oss med anläggningskort så vi var liten tapper skara) samt förbereda massor i stallet för onsdagens resa till Högbo. Kanan har blivit klippt IGEN och nu är det bara lite småfix kvar innan vi är tävlingsklara!

Badmonster

Idag premiärade vi på badhuset med Elise. Jättespännande för lilla hjärtat att bada och titta på allt. En väldigt lyckad förmiddag fick vi :)

Vi har även hunnit storhandla, köra skräp till återvinningen och kläder till myrorna samt bli bjudna på fika hos grannarna (som är 70+ respektive 80+) och där blev vi kvar i 3,5 h!!

Nu har vi tryckt varsin pizza och jag har fått mig ett glas rött. Måste ladda upp inför morgondagens sanering av Hippo... ÄNTLIGEN så är kvarkaisoleringen över, eller på fredag är den det i alla fall :)

Sunshine

Åååå vilken lycka att få rida ute i SOLEN idag!! Och å vilken lycka att jag har typ världens snällaste unge! Hon sov så gott ända tills jag hade klivit av hästen, då vaknade hon till och den eminenta barnvakten i form av Jeanette höll henne några minuter medan jag stoppade in häst och alla leriga saker i transporten.

Hoppningen gick bra idag. Fick nöta lite på de tre första hindren i banan för att få till det men det gick bra på slutet. Har inte riktigt den där "å vilken fantastisk tränings"-känslan i kroppen, vet inte riktigt varför... Hästen hoppade riktigt bra och missarna var inte stora alls. Jag red bra men var lite ojämn i anridnignen på en kombination, hade lite svårt att hitta en bra distans dit.

Har i alla fall äntligen fått napp på ett jobb i Skåne där jag har lite kontakter! Så nu hoppas jag att jag ska få komma på interjvu iallafall. Dom måste ju få träffa mig irl för att förstå hur fantastiskt bra jag är ;)

Nu ska jag smutta lite mer på mitt goda rödvid och imorgon blir det premiär på badhuset för lilla älsklingen! Ska blir riktigt roligt, hon älskar ju att bada!