En bra dag

Haft en bra lördag minst sagt! Började med hoppträning i Nordmaling och det gick ok. Kändes som att Kanan reagerade på underlaget då han överhoppade sig ibland och reagerade väldigt kraftigt på förhållningarna ibland. Men det var toppenbra att få träna. Höjden är inget problem, men vi måste få till helheten "bara".

Stressade hem till Degernäs och gjorde klart stallet. Körde hem i ilfart och sprang bokstavligt talat in i duschen och ut i bilen igen. Körde ner på stan och mötte upp Jörgen och Elise för att shoppa födelsedagspresent till bästa svägerskan på Duå. Och sen gick vi vidare till födelsedagskalaset. Annas syster, systerdotter och mamma är uppe och hälsar på så vi var ett ordentligt gäng i lägenheten. Extra kul med tre nästan jämngamla bebisar! Elise och Siggan spanade in varandra medan Armas vände ryggen till och valde leklådan framför kusinerna :P.

Att flytta till Skåne innebär att jag får behålla närheten till min brors fina familj och dessutom får vi svägerskans familj på köpet och det är inte illa!

Fredagsmys

Just nu är jag och Elise iförda våra rosa one pieces. Vi myser och kollar på Top Model. Vi har nyss kommit hem från stallet, jag har hunnit värma mig med en varm dusch Elise har fått lite mat i magen. Nu väntar vi på vår sista familjemedlem så att fredagsmyset kan börja på allvar. Lite god mat och ett glas rött står på schemat och jag ska tvinga Jörgen att se Lets dance, haha!


Imorgon ska jag först till stallet och vidare till Nordmaling för lite hoppträning med elitlaget. Sen efter lunch ska vi till lillebror för att träffa hans sambos familj. Ska bli riktigt kul!