Livet

Fick höra en röst på en telefonsvarare idag som tog mig nästan 20 år bakåt i tiden. Den varma stämman som fått mig att känna mig så trygg och som jag inte har hört på så många år.

Nu sitter jag här och känner mig tacksam och ledsen på samma gång. Jag saknar henne, jag märkte det idag. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men jag hoppades på så mycket mer för henne. Vissa människor lider av för stora hjärtan och bär på för många människors sorger. Hon är en sådan.

Sjuknärvaro

Då har jag börjat jobba då. Började med lite sjuknärvaro i form av förkylningen från hell och 38,5 graders feber vilket är ganska mycket på mig som ligger på 36,5 i normaltemp. Men jag kunde ju inte sjukanmäla mig min första dag direkt!

Nu ligger jag i sängen och laddar upp för en heldag på jobbet imorgon. Har fått ormbarnet att somna och hoppas på att få göra det samma snart. Trött, ont i kroppen, ont i halsen och vaaaaarm...

Tjuvstart

Idag har jag och Elise varit och hälsat på hos dagmamman. Vi var där ca 1,5h och det gick bara bra! Imorgon ska vi hälsa på igen men då håller dom till i en gemensam lokal där alla områdets dagmammor håller till på fredagar.

Nu får vi se hur lång tid det tar innan hon blir sjuk...hehe...