Livet är inte dagarna som går, utan dagarna man minns

Så var nästan det här året avklarat. 2011 har medfört den största förändringen i mitt liv så här långt, jag har fått den största kärleken i mitt liv.

Om jag ska göra en kort årsresumé (för det måste man väl göra?) så såg 2011 ut så här:

Jag fyllde 30 år och firades på bästa sätt av fina vänner och familjen. Vi renoverade lägenhet för allt vad vi var värd och har blivit värdsmästare på tapetsering.Vi bestämde oss för att utöka familjen Andersson och magen min började växa. Mitt vikariat som Konsultchef tog slut efter ett intensivt år. Jag tävlade Kanan under första halvan av året och sen fick Kerstin ta över. Vi blev en katt fattigarem trodde vi, sen kom hon tillbaka. Jag blev faster till finaste lilla Armas. Mitt livs största dag kom lite fortare än vad vi hade trott och det var mer tumultartat än vad vi hade önskat. Vi fick en skatt.

Ska bli spännande att se vad 2012 kommer att innebära!

Önskar er alla ett Gott Nytt år och ett fantastiskt 2012!

Vågar jag hoppas?

När jag väntade Elise fick jag havandeskapsförgiftning och därför blev jag förlöst med ett akutsnitt i v 34+3. Ett av symtomen på hf är att blodtrycket blir högt, mitt låg på 220/120 när jag kom till förlossningen. Oftast går trycket ner när bebisen har kommit ut, men så blev det inte för mig. Jag har därför fått äta blodtrycksmedicin och sådan som det inte går att amma på.

Så sen lilla fröken Andersson kom till världen har jag fått pumpa och slänga mjölen i hopp om att kunna bli medicinfri och därmed också kunna amma längre fram. Från början åt jag åtta tabletter om dagen. Fick jättelågt tryck och fick då halvera dosen. På en vecka till rök en tablett till.

I onsdags fick jag äntligen träffa medicinläkaren och nu är planen att jag ska bli fri tabletterna på en vecka om trycket håller sig nere. Jag ska då kunna börja amma på fredag, om en vecka alltså. Slutade med en av medicinerna i onsdags och trycket är fortfarande bra så imorgon får jag plocka bort nästa.

Hoppas, hoppas, hoppas att det fungerar så jag kan få lägga sjukdomen bakom mig och bara njuta av min fina lilla tjej :)

I goda vänners lag

Idag har det fikats stora mängder och ätits burgare på Allstar. Allt för att fira Nickes 30-årsdag.

Elise har varit med hela tiden och har skött sig exemplariskt! Nu har vi landat i soffan och tydligen var det matdags IGEN..! Gillar den självvalda ätstilen ;)