Tack Agria!

Idag fick jag försäkringspengarna för Kanans kolik. Snabbt och smidigt gick det! Blir bara lite ruinerad istället för mycket... Känns så jäkla surt att alla dyra saker händer när vi bara har 1,5 inkomster i familjen. Men man jan kanske leva på kärlek? Det eller havregrynsgröt.

Har velat fram och tillbaka angående hur jag ska göra med Sundsvallstävlingen nästa helg. Bestämde mig tillslut för att skippa den och lägga pengarna på träning istället. Känns viktigare att åka till Gävle i april så jag fick prioritera om lite.

Stackars lilla morfar

Min morfar bor på ett boende efter att ha fått två stora strokes. Han har fått svårt att prata och förstå och kan inte klara sig själv. Men ibland glimrar det till och han kommer tillbaka för en kort stund.

I natt någon gång mellan 03:00 och 06:10 har han ramlat inne på toaletten och inte kunnat ta sig upp. När personalen hittade honom hade han varit så tacksam! Stackarn tog sig ju ingen stans, var blåslagen och förmodligen rädd... Han hade slagit i huvudet över vänster öga och i pannan samt vänster knä. Ögat är igenmurat och ögonvitan är helt röd och det sipprar ut blod. Läkaren säger att ögat ser värre ut än det är och det är ju tur för han ser inte bra ut...

Jag och Elise åkte dit och var där flera timmar. Morfar älskar barn och lyste upp när han såg sitt barnbarnsbarn. Dom myste massor tillsammans :)

Min vackra mormor var också där och fick låna Elise en liten stund :)