Konflikträdd

Jag har alltid haft svårt för att hantera konflikter och har haft lätt för att ta illa vid mig och bli väldigt ledsen. Det har varit så oavsett om jag har haft anledning att ta åt mig eller inte. 

Men nu har jag fått anledning att utmana min rädsla några gånger och jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv! Jag tycker fortfarande att det är jobbigt att vara osams med någon men jag blir inte alls lika ledsen! Jag gråter inte och jag kan stå upp för mig själv på ett bra sätt. Det känns så skönt att inte bli helt knäckt och tycka att jag är världens sämsta människa. Tjoho! Efter 33 år i livet så har jag kanske äntligen kommit ett steg vidare i min konflikthantering -33 år till så kanske jag är expert ;) 

Ljusare framtid

Det gick bättre än väntat på ultraljudet. Det är ingen skada på någon sena eller något gaffelband utan det är en blödning (mest troligt) som ligger ovanpå allt ihopa. Benet ser fortfarande fördjävligt ut men tydligen så är det inte så farligt som det set ut så det var ju goda nyheter! Kanan skrittas nu och får snart trava lite försiktigt. Ovissheten

Livet känns skit just nu. Kanan är skadad och jag är deppad. Spelar liksom ingen roll att allt annat är bra när han är dålig. Mest troligt är det en senskada och imorgon får jag svar. Jag både vill och inte vill veta. Min älsklingshäst!