Update

Ännu en spännande tripp inbokad. Nästa fredag blir det en dagstur till Eskilstuna för ett mycket intressant jobb! Så nu får ni hålla tummarna igen :) Vet fortfarande inte vilken dag videointervjun med Kalmar blir men den borde också ske nästa vecka.

Kanan har haft några lugna dagar efter träningen. I söndags skrittade Evelina ut med mig på Ralf, vi red över en timme i solen. Underbart för själen men drygt att det var stenhårt i backen... I måndags hade jag utsläpp och då fick han vila. Elise var med mig hela tiden så tog hästarna en och en och bar på en överförtjust tjej som tyckte det var så häftigt att hästarna gick med oss. Efter tio rundor hade jag lite kramp i vänsterarmen, haha! Igår regnade det och blåste. När jag kom till stallet vid 13 höll lilla gubben på att frysa ihjäl! Tog en snabb tur på banan som inte var frusen längre. Han fick guppa på för att få upp värmen. Sen blev det nya täcken på och in i boxen <3

Ikväll ska jag hoppa för Kerstin. Känns bra att få ett pass till innan söndagens tävling!

Det är så det ska vara

Oj så roligt det har varit att träna! Kanan var egentlige lite för taggad båda dagarna och då får jag inte till den lugna mjuka ridningen men med tanke på uppladdningen med tappskor och dåligt underlag ute så är det kanske inte så konstigt. Sen så känns det också underbart att den dåliga känslan i magen är borta och det finns ingen tveksamhet i vare sig mig eller hästen.

Nästa vecka är det dags för årets sista tävling. Det blir 120cm och 130cm på söndagen för mig. Ska bli så kul!! Har dessutom fått en plats för Kerstin på onsdag så att jag hinner trimma lite till. Wiiii!

Freitag

Solen skiner och det är tur för det är svinkallt ute och annars hade det känts sjukt deprimerande med alla dom där minusgraderna på termometern.

Dagen bjuder på lunchdate med Frida och Wilmer samt hoppträning för Micke så det kan ju inte bli annat än en bra fredag, eller hur?

För er som undrar så rullar pengarna in till insamlingen för Saras häst och på måndag borde vi veta hur mycket pengar som har samlats in. Hästägaren har tydligen fått höra om insamlingen så förhoppningsvis får Sara några extra dagar på sig att skrapa ihop allt som behövs.